VÍDEOS

 
 

"Que no te la peguen!"


"Que no te la peguen!" és un programa de la Fundació Caixa Ontinyent presentat per Eugeni Alemany on, des de l'humor, tractem temes de ciberseguretat per explicar com protegir-nos enfront els ciberfraus o quins són els més comuns. Arriba fins i tot a simular una telefonada!

 
 

Maria Juan i l'educació financera


Amb la participació de l'humorista i actriu  Maria Juan  hem creat aquesta sèrie de 5 vídeos on tractem temes com: els pressupostos, els contes infantils d'educació financera, la ciberseguretat o el Mont de Pietat de Caixa Ontinyent. Dona-li al play i riu-te bona cosa mentre aprens!

 
 

Aprenem


En aquests vídeos curts podràs trobar consells sobre temes quotidians com les despeses de la tornada a l'escola, els regals de Nadal, la pujada del preu de la llum, la fiança per lloguer, els ciberatacs més freqüents o el desproveïment.

 
 

Webinars


Els webinars són tallers online amb informació sobre mitjans de pagament digitals, ciberseguretat o la banca electrònica de Caixa Ontinyent.

 
 

La cara que se’t queda


Són sis espots publicitaris per plasmar amb quina cara ens quedem quan ens parlen de diferents termes econòmics com l'IPC, l'actiu intangible, bitcoins o Euríbor, entre d'altres.

Respectar la seua privacitat és la nostra prioritat.